Skip to main content

Advertorial

Stijlvol vergaderen

donderdag 08 februari 2007

Planetarium Gaasperplas: kwalitatief hoogwaardig vergaderen

Stijlvol vergaderen in een oase van rust; dat kan in het vergader- en congrescentrum Planetarium Gaasperplas. Het zalencomplex ligt in een parkachtige omgeving vlakbij het bruisende zakencentrum in Amsterdam Zuidoost. “Klanten ervaren de natuurlijke ambiance als een verademing. Het Planetarium Gaasperplas is de ideale ruimte om te vergaderen op niveau.”

Bedrijven die vergaderingen en congressen een bijzonder tintje willen geven, zijn aan het goede adres bij het Planetarium Gaasperplas in Amsterdam-Zuidoost. Het gespecialiseerde vergader- en congrescentrum is uniek gelegen in het Gaasperpark, waar eens de “Floriade” plaatsvond. In  de speciaal daarvoor ontworpen koepelzaal konden bezoekers destijds de sterrenhemel zien. “Het Planetarium Gaasperplas is de ideale ruimte om te vergaderen op niveau,” zegt manager sales & reserveringen, Linda de Ridder. “Klanten die waarde hechten aan kwaliteit, willen hier altijd terugkomen.”

Het Planetarium Gaasperplas bestaat uit twaalf kleine en grote zalen. De zalen zijn pilaarvrij en voorzien van geluiddempende wanden en verduisteringsgordijnen. De ruimtes beschikken over airconditioning, verwarming en een projectiescherm. De grote raampartijen laten veel daglicht binnen. De Ridder: “Klanten ervaren de natuurlijke ambiance in het vergadercentrum als een verademing. Vanaf het ruime en zonnige terras, dat in de zomer uitermate geschikt is voor barbeque’s, feestjes en borrels, kunnen ze ook genieten van een prachtig uitzicht op het park.”

Trekpleister

Na afloop van een bijeenkomst kunnen de klanten een zakenlunch nuttigen in de brasserie Etoile. De smaakvol ingerichte lunchroom is ook een trekpleister voor het bedrijfsleven uit Amsterdam Zuidoost. Populair onder de congresgangers zijn ook de twee restaurants, waar de  keukenbrigade smakelijke viergangenmenu’s bereidt. De maaltijden worden geserveerd  met goede wijnen. “Wij verzorgen alle catering in eigen huis,” vertelt de Ridder. “Dat garandeert een hoge culinaire kwaliteit.” De restaurants zijn ook geschikt voor personeelsfeesten en recepties. 

Tijdens een verblijf in Planetarium Gaasperplas staat de persoonlijke benadering voorop. “Het relatief kleine team van 25 medewerkers springt snel in op de wensen van de klanten. Bij binnenkomst wacht een warme ontvangst door onze receptionste, waarop één van ons hen wegwijs maakt in het gebouw.” Sinds februari 2002 is Planetarium Gaasperplas een erkende vergaderaccomodatie. Deze regeling maakt het voor de klant makkelijker om een keuze te maken uit het brede aanbod van congrescentra.

Gratis

Het planetarium Gaasperplas is onderdeel van de AHM-hotelgroep. Dit is een keten van elf hotels en congrescentra, die elk hun eigen karakter hebben. “Voor de stabiliteit en de continuïteit van een klein bedrijf is het goed om samen te werken met anderen,” vertelt De Ridder. “Gasten kunnen voor overnachtingen bijvoorbeeld terecht in het Tulip Inn hotel. Het Planetarium Gaasperplas is verder uitstekend bereikbaar via de A9 (afrit S113) en met het openbaar vervoer. Gratis parkeren op eigen terrein, maakt eindeloos zoeken naar een plek bovendien overbodig.”

door Jessica de Jong