Telecom

Personalia Chris de Jongh

vrijdag 09 februari 2007

Transfers:

Personalia

Naam: Chris de Jongh
Leeftijd: 45
Burgerlijke staat: getrouwd
Kinderen: 4

Was: Chief Operating Officer bij NOXS Europe
Wordt: Managing Director Avaya Nederland

Waarom deze overstap?
"Dat was om een vrij simpele reden. Bij NOXS Europe was ik verantwoordelijk voor verschillende distributiebedrijven in acht landen. En dat was best zwaar! Ik moest veel reizen en stapte het vliegtuig in en uit. Thuis heb ik vier kinderen en ene lieve vrouw dus je mist veel. In mijn huidige baan moet ik ook hard werken, maar het reizen blijft beperkt. Avaya is vooruitstrevend op het gebied van ip-telefonie en dat spreekt me enorm aan."
Welke leiddingevende kwaliteiten brengt u mee?
"Ik heb in de afgelopen twintig jaar voortdurend gewerkt met distributeurs en resellers. Ook heb ik omvangrijke projecten geïnitieerd in de financiëlese sector op het gebied van netwerkbeveiliging. Bij Avaya ga ik mijn ervaring inzetten om het netwerk van onze zkenpartners  uit te breiden. Ook gaan we investeren in de kennis en kwaliteit van onze zakenpartners."
Wat weet u van netwerkbeveiliging?
"Na een periode als directeur van Ubizen ben ik een aantal jaren COO van distributiebedrijf Risk Technology in Frankrijk geweest. Dat bedrijf is vervolgens doorverkocht aan NOXS en ik ben meegegaan met het meubilair. Al met al heb ik tien jaar rondgelopen op netwerkbeveiligingsmarkt en weet dus wat er te koop is."
U verwacht een toennemende vraag naar hosted IP-en mobility oplossingen?
"Hosted IP-telefonie heeft een enorme vlucht genomen. Het leidt voor bedrijven tot besparingen en flexibiliteit. Ook maakt deze technologie thuiswerkers en werknemers onderweg nog beter bereikbaar. Internetbellen is nu nog niet geschikt voor bedrijven omdat de kwaliteit en de functionaliteit te wensen overlaten. Er zijn goede beveiligingsproducten nodig om onnodige vertraging op de lijnen te voorkomen.”
Wat zijn uw hobby’s?
"Zeilen en hockey. Zeilen staat op de eerste plaats, omdat ik van uitdagingen hou. Ik ben een wedstrijdzeiler en ben gek op zeilen in teamverband. Als er een onweersbui dreigt moet je keihard werken om als eerste over de streep te komen. Dat lukt je alleen door goed samen te werken met de rest.”

Overig:

Ellen Dekkers wordt vanaf half februari 2006 Accountmanager bij Yourzine. Ze werkte eerst als marketing manager voor Dangaard Telecom. 
+++
Mark Stadhouders is vanaf 9 februari Head of Wireless Acces bij TomTom. Hij was General manager Content & Services bij TomTom. 
+++
Martijn Blokland is de nieuwe Sales Director voor Talk & Vision, leidingevende provider op de markt van videoconferentie oplossingen. Hij werkte bij Tandberg als Global Account Manager.  
+++
Lucien Burm is de nieuwe Manager Marketing & Sales bij Locatienet. Hij was Manager Alert Services bij TSS Cross Media.
+++
Ad Huijser treedt per 1 april 2006 af als lid van de raad van bestuur bij Philips. De heer Huijser was naast bestuurslid ook chief technology officer. Huijser gaat met pensioen.

Ook een bericht voor deze pagina? Stuur een e-mail naar “mailto: ”met'; document.write( '' ); document.write( addy_text66089 ); document.write( '<\/a>' ); //--> in het subjectregel het woord ‘personalia’. Berichten met hi-res foto krijgen voorrang.

door Jessica de Jong

Copyright © 2017 Jessica de Jong | Alle rechten voorbehouden | Webdesign