Skip to main content

Advertorial

Orde op zaken met Mailprofs

donderdag 08 februari 2007

ORDE OP ZAKEN MET MAILPROFS
Uitzendbureau voor postkamer-, scan-, repro- en archiefmedewerkers

Post openen en sorteren, papier bijvullen van de kopieermachine en dossiers bijhouden: het zijn werkzaamheden die in elk bedrijf moeten worden verricht. Gebeurt dat niet dan stapelen de documenten zich op, ontstaan achterstanden en neemt de toegankelijkheid van informatie af. Mailprofs ziet erop toe dat deze terugkerende kantoorklussen in goede banen worden geleid.

Of het nu gaat om een bank, een verzekeraar of een uitgeverij: elk bedrijf heeft wel een postkamer of een archief. Bij de bediening van kopieermachines, het verzorgen van mailings en het registreren van archiefstukken in de computer komt nogal wat kijken. Niet iedereen is daarvoor geschikt. Alleen vakmensen zijn in staat om de dagelijkse ‘documentenstroom’ het hoofd te bieden. Zeker nu steeds hogere eisen aan postverwerking, foldermateriaal en digitale archiefverwerking worden gesteld.

Voor het verkrijgen van gediplomeerde kantoormedewerkers is Mailprofs het aangewezen adres. Het uitzendbureau in de Amsterdamse Leidsestraat is dé expert op het gebied van tijdelijk werk in de postkamer, het archief, de repro- en couvertureafdeling en de scanafdeling. Mailprofs is een samenwerkingsverband tussen Vedior en TPG Post. Het bedrijf beschikt over 24 vestigingen in Nederland en België. “Mailprofs is geen inloopkantoor,” zegt vestigingsmanager Annemarie Verheul. “De uitzendkrachten komen op afspraak, vandaar dat we op de derde verdieping zitten.”

Uniek

Mailprofs staat voor kwaliteit. Het uitzendbureau gaat alleen in zee met gemotiveerde kandidaten die zich volop inzetten voor hun baan. Zij kiezen bewust voor één van de vijf specialisatierichtingen van Mailprofs. Ook volgen ze een opleiding voor de betreffende functie. De trainingen worden verzorgd in samenwerking met landelijke opleidingsinstituten. Na afronding zijn de kandidaten in staat om alle werkzaamheden op hun vakgebied uit te voeren. Indien gewenst kunnen ze eveneens advies geven. Ze zijn bovendien flexibel en snel inzetbaar voor kortere of langere tijd.

Het uitzenden van uitsluitend post- en archiefmedewerkers is uniek. Mailprofs is het enige uitzendbureau dat zich sinds 1992 in deze vakgebieden heeft gespecialiseerd. Toen bedrijven aangaven ook behoefte te hebben aan personeel op de scan-, couverteer- en reproafdeling is het aanbod in specialisatierichtingen voor de uitzendkrachten uitgebreid. “We hebben door onze bijzondere positie weinig last van de concurrentie,” zegt Verheul. “De post-, repro- en archiefwerkzaamheden gaan bovendien altijd door.”

Voordeel

Wie zaken doet met Mailprofs kan rekenen op een persoonlijke benadering. Door de focus op postkamer- en archiefmedewerkers, kunnen de werkzaamheden gedaan worden in kleine teams met een bezetting van ongeveer vier mensen. Verheul: “Het voordeel is dat je goed op elkaar bent ingespeeld. De communicatielijnen zijn rechtstreeks en direct. We hebben veel persoonlijke contacten met onze klanten en uitzendkrachten. Zij vinden meteen het juiste aanspreekpunt.”

Mailprofs uitzendbureau,
Leidsestraat 32 3 hoog,
1017 pb Amsterdam,
020-4201209,
www.mailprofs.nl.

door Jessica de Jong