Ondernemersschap

We komen er samen wel uit met mediation

maandag 19 september 2011

Gepubliceerd in De Zaak

Mediation werkt (maar niet altijd)

Een leverancier die voor een wanprestatie toch geld wil zien. Een compagnon met wie niet meer is samen te werken.

Lees verder

Dennis Karpes: doorbreken in een moeilijke markt

vrijdag 05 december 2008

Gepubliceerd in: De Zaak

Hoogste tijd voor 'iets groots' vond dertiger Dennis Karpes. Dus begon de verkoper van hippe spijkerbroeken aan een tweede carrière: die van sociaal ondernemer.

Lees verder

7 tips om in het nieuwe jaar te knallen

dinsdag 17 februari 2009

Gepubliceerd in De Zaak

Plezier in het werk? Het is waarschijnlijk geen thema waar u zich op di moment druk om maakt.

Lees verder

Entrepreneurship aan de UvA

vrijdag 25 juli 2008

Gepubliceerd in SPUI Magazine

Een universiteit die studenten en onderzoekers opleidt tot ondernemers. Tot voor kort leek dit ondenkbaar.

Lees verder

  • Jessica de Jong
    Caro ⁦@robertosaviano⁩ fumettone fortissimo! La tua solitudine, disperazione, rabbia, dolore, angoscia e il male di blaming the victim: la tua storia drammatica e intensa mi ha emozionata - riconoscibile anche per chi non vive in esilio. Complimenti per te e Asaf da Olanda.
  • Ook bij eerdere rechtszaken rond straatintimidatie floot het gerechtshof lagere rechters terug die een verdachte hadden veroordeeld. Nu met voormalig vk recensent Arjan Peters lijkt het een conservatief patroon te worden.
  • Verrassend een interview in @Bazarow_com , het magazine voor schrijvers en boeken, waarin ik vertel over mijn interesse in de maffia, de valkuil van blaming the victim en de slappe houding van vrouwen in de politiek. Plus: een kans om mijn boek te winnen magazine.bazarow.com/bazarow-magazi…
  • Jessica de Jong
    Net het nieuwe boek Sono ancora vivo (Ik leef nog) gekocht van @robertosaviano Hierin vertelt hij hoe het is om al 15 jaar met permanente beveiliging te leven en over de offers die hij maakt. Ook de nieuwe generatie misdaadjournalisten in Nederland zal dit pad gaan bewandelen.
  • Nederlanders snappen het nog niet maar in het buitenland weten ze waarom de Kalashnikov voortaan naast de Hollandse tulpen hoort. spiegel.de/panorama/justi…

Copyright © Jessica de Jong | Alle rechten voorbehouden